De overheid stelt meer eisen aan vastgoed. Zo moeten kantoorgebouwen in 2023 minimaal energielabel C hebben. Dit betekent dat zowel het vaststellen van het energielabel als het uitvoeren van eventuele verbetermaatregelen uiterlijk in 2022 moet plaatsvinden. Daarnaast lijken de eisen vanuit de EU aangescherpt te worden voor al het zakelijk vastgoed. Wil je ook je kantoor of bedrijfsgebouw verduurzamen en minder energie verbruiken? Rabobank helpt je met het vaststellen van het energielabel.

Let op: Onderstaande tijdelijke actie met korting van Rabobank is verlopen. Uiteraard kan Energieke Regio je nog steeds adviseren en helpen met het vaststellen van een energielabel. Vul je gegevens hieronder in, je ontvangt ter bevestiging een e-mail waarmee je zelf een afspraak kan inplannen met een adviseur van Energieke Regio.

Tijdelijke actie

Meld je aan voor 28 februari 2022 en ontvang EUR 500 korting.

Na aanmelding en afstemming met de adviseur ontvang je een vrijblijvend aanbod (offerte) van Energieke Regio om je energielabel te bepalen en te registreren.

  • Je ontvangt EUR 500 korting als je gebouw uitkomt op een energielabel B of C.
  • Is het energielabel een label A, dan wordt zelfs het gehele bedrag voor vaststellen en registreren vergoed.
  • Wanneer gewenst (bij label D of lager of als je ambitieniveau hoger ligt dan het huidige wettelijk minimum) kan ook een verbeteradvies worden opgesteld.

De kosten zijn afhankelijk van de grootte van het gebouw. Na het aanmelden voor de actie wordt contact opgenomen om een afspraak (telefonisch of beeldbellen) in te plannen met een adviseur en daarna ontvang je een aanbod (offerte) van Energieke Regio. Het vaststellen en registreren van een EnergieLabel bedraagt in de meeste gevallen tussen 1.000 en 1.600 euro excl. btw. De kosten voor het opstellen van een verbeteradvies meestal tussen 400 en 800 euro.

Instructie: Vul hieronder alle benodigde gegevens in. Je ontvangt ter bevestiging een e-mail van Stichting Energieke Regio waarmee je zelf een afspraak kan inplannen met een adviseur van Energieke Regio.


Contact opnemen over deze actie kan via mijn.energielabel@energiekeregio.nl of 0187-603918