Energieke Regio

Dordrecht

In samenwerking met:

Gemeente Dordrecht en ECD bieden ondernemers en maatschappelijke organisaties hulp bij het verduurzamen!

Tijdelijk verkrijgbaar: 50% ‘verkenningskorting’ op het uitvoeren van een “Dakscan zonnepanelen inclusief maatwerk businesscase”.

Verduurzaming is belangrijk! Het kan zorgen voor honderden tot duizenden euro’s besparing op de energierekening maar ook vanuit de overheid komt er steeds meer regelgeving waar gebouwen aan moeten voldoen. Veel panden zijn geschikt om duurzame stroom op te wekken door op het dak zonnepanelen te plaatsen. Deze investering is meestal al binnen 7 à 8 jaar terugverdiend, terwijl de panelen ongeveer 25 jaar op het dak blijven liggen. Zo bespaart u al snel op uw energiekosten. Het verdienmodel van zonnepanelen wordt aan u uitlegd. Ook wordt het stappenplan naar realisatie van zo’n installatie besproken, inclusief verzekeringseisen, constructieve aandachtspunten en de deelname aan collectieve inkoop. Kortom: tijd om in actie te komen!

Wat bieden Gemeente Dordrecht en ECD u aan?

Het is niet altijd even duidelijk wat zonnepanelen kosten en wat het u oplevert. Om hier meer inzicht in te geven en u te laten ervaren hoe aantrekkelijk het kan zijn om nu te investeren in zonnepanelen is deze actie opgezet. U krijgt 50% ‘verkenningskorting’ op een ‘Dakscan Zonnepanelen inclusief maatwerk businesscase’ welke met u wordt doorgesproken door een Energieke Regio adviseur.

Aanbod: 50% ‘verkenningskorting’ waardoor u tijdens deze actie maar EURO 200,- of EURO 300,-* betaalt voor:

  1. Een Dakscan voor zonnepanelen met maatwerk businesscase voor kleinverbruik* aansluitingen ter waarde van EURO 400,-
  2. of
  3. Een Dakscan voor zonnepanelen met maatwerk businesscase voor grootverbruik* aansluitingen ter waarde van EURO 600,-

Hoe werkt het?

  • Het maatwerkadvies wordt uitgevoerd door Energieke Regio.
  • U krijgt een legplan voor de zonnepanelen, inzicht in de kosten en opbrengsten en een aantrekkelijke offerte op basis van collectieve inkoop. Daarmee kunt u uw eigen zonnestroominstallatie realiseren.
  • Door deze actie betaalt u voor dit advies de helft van wat het normaal kost.
  • Als u naar aanleiding van dit maatwerk advies besluit tot investeren in zonnepanelen, dan kan Energieke Regio u hierin begeleiden van start tot finish. Wij helpen u dan hoge kwaliteit scherp in te kopen door onze collectieve inkoopactie. De 50% korting die u eerder heeft ontvangen betaalt u dan terug aan de gemeente. Deze kosten zijn echter zeer bescheiden ten opzichte van de opbrengsten van uw zonnepaneleninstallatie.

* nader te bepalen, afhankelijk van uw electriciteitsaansluiting en mogelijkheden en wensen m.b.t. het zelf opwekken van energie

Maak gebruik van deze aantrekkelijke verkenningskorting!

Over Energiecoöperatie Dordrecht

Energiecoöperatie Dordrecht (ECD) is een samenwerking tussen de gemeente Dordrecht en energie- en grondstoffenbedrijf HVC. Het doel is om de ontwikkeling en het gebruik van duurzame energie in Dordrecht te stimuleren. ECD wil hiervoor zoveel mogelijk inwoners en bedrijven in de stad mee laten doen. Meer weten over ECD? Bekijk de website!

NIEUW: Subsidieregeling Verduurzaming MKB

Door uw subsidieaanvragen door Stichting Energieke Regio te laten voorbereiden en bij RVO in te dienen wordt u professioneel ontzorgd en vergroot u de kans op toewijzing!

Deze nieuwe subsidieregeling kan u € 1.500 – € 2.500 extra voordeel opleveren!

[/svm]

Met behulp van Energieke Regio leert u hoe u stapsgewijs uw bedrijfspand kunt verduurzamen, wat dat kost en wat het u oplevert.
De gemeente Dordrecht en ECD begrijpen dat de meeste ondernemers en maatschappelijke organisaties niet dagelijks bezig zijn met energieverduurzaming, maar dat velen het wel graag zouden willen doen. Of het nu gaat om zelf groene energie opwekken met zonnepanelen, of om energie besparen en de energierekening verlagen met betere isolatie, LED verlichting of slimmer verwarmen, voor de meeste maatregelen moet je eerst investeren. Dan wil je als ondernemer wel weten of dat ook voldoende besparing oplevert, waar je zou moeten beginnen en hoe je het aanpakt.

Meer info over de “Dakscan zonnepanelen met maatwerk businesscase”

Dakscan zonnepanelen inclusief maatwerk businesscase:

Maatwerkadvies over investering in eigen energieopwekking met zonnepanelen.
Ter voorbereiding ontvangt u van ons een formulier waarmee u de benodigde gegevens kunt aanleveren, zodat wij een maatwerk businesscase voor u kunnen opstellen. Tijdens het adviesgesprek wordt het verdienmodel van zonnepanelen uitgelegd. Ook wordt het stappenplan naar realisatie van zo’n installatie besproken, inclusief verzekeringseisen, constructieve aandachtpunten e.d. Dan wordt ook in overleg met u bepaald of u beter kleinverbruiker kunt blijven of dat opschalen naar een grootverbruikaansluiting wellicht interessanter is voor u. Het adviesgesprek wordt via beeldbellen gevoerd.

Na het gesprek mailt de adviseur een maatwerk businesscase met een legplan voor de zonnepanelen, alsmede een offerte op basis van collectieve inkoop om het plan te kunnen realiseren.

Rotterdam-afbeelding-2

Wie is Energieke Regio?

Energieke Regio is een op Goeree-Overflakkee gevestigde stichting zonder winstoogmerk en helpt bedrijven, maatschappelijke organisaties, verenigingen van eigenaars en woningbouwcorporaties in heel Nederland met het verduurzamen van hun gebouwen.
Wij betrekken daarbij de maatschappelijke-, financiële- en comfortaspecten. Energieke Regio bedient gemeentes, bedrijven en andere organisaties door geheel Nederland en is onafhankelijk van leveranciers, installateurs, aannemers en andere uitvoerende partijen.
Wij denken volledig vanuit uw belang. Uiteindelijk neemt u uiteraard zelf de beslissingen. Dat is de kracht van onafhankelijk advies!

Daag ons uit met uw vraagstuk!

Leg ons uw vraagstuk voor, wij hebben altijd een partner in ons netwerk die uw vraag kan beantwoorden.