Energieke Regio

in samenwerking met:

De gemeenten Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam en Zwijndrecht bieden ondernemers en maatschappelijke organisaties exclusief gratis hulp bij het verduurzamen!

OP=OP Gratis Maatwerkadvies Zonnepanelen inclusief businesscase en duurzaamheidsadvies ter waarde van € 800,-

Verduurzaming is belangrijk! Het kan zorgen voor honderden tot duizenden euro’s besparing op de energierekening maar ook vanuit de overheid komt er steeds meer regelgeving waar gebouwen aan moeten voldoen. Veel panden zijn geschikt om duurzame stroom op te wekken door op het dak zonnepanelen te plaatsen. De terugverdientijd is kort en zo bespaart u al snel op uw energiekosten. Daar bovenop zijn er aantrekkelijke subsidieregelingen waar u in 2022 nog gebruik van kunt maken.

Uw gemeente wil zonnepanelen op bedrijfsdaken stimuleren door het aanbieden van vrijblijvende voorlichting en verkennend advies aan ondernemers (zowel klein-als grootverbruikers) en eigenaren van bedrijfspanden met een dak dat geschikt lijkt voor plaatsing van zonnepanelen.

Wilt u weten of zonnepanelen voor uw bedrijf of organisatie interessant zijn en of u daarbij ook kunt profiteren subsidie? Maak dan gebruik van dit aanbod. Het aantrekkelijke verdienmodel (ook zonder subsidie) van zonnepanelen wordt uitlegd. Ook wordt het stappenplan naar realisatie van zo’n installatie besproken, inclusief verzekeringseisen, constructieve aandachtspunten en deelname aan de collectieve inkoop.

Meld u vroegtijdig aan, zodat u op tijd bent om in te schrijven voor de 2023 SDE++ subsidieronde die in het voorjaar wordt opengesteld! Kortom: tijd om nu in actie te komen!

Wat biedt uw gemeente u aan?

Gratis aangeboden gedurende deze actie, zolang de voorraad strekt!

Een gratis Maatwerkadvies Zonnepanelen + businesscase ter waarde van € 800,-

U ontvangt een maatwerk legplan (wat past er op het dak?) + een maatwerk business case (wat kost het en wat levert het op?) + een uitgebreid adviesgesprek via beeldbellen + een aantrekkelijk voorstel op basis van collectieve inkoop (aanbesteed door Energieke Regio met uitsluitend leveranciers die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen).

Op basis hiervan kunt u als ondernemer een investeringsbeslissing nemen en subsidie (laten) aanvragen. 

Dit eerste adviesdeel wordt door uw gemeente betaald en is vrijblijvend. Het eventuele vervolgtraject met bijvoorbeeld een subsidieaanvraag en/of verdere begeleiding bij uw zonnepanelen project maken geen onderdeel uit van dit aanbod. Overigens is met SVM subsidie voor MKB ook dit vervolgtraject nagenoeg gratis! Voor meer info, zie hieronder.

Door dit exclusieve aanbod kost dit maatwerkadvies u niets en weet u gelijk of u kunt profiteren van één van de subsidies!

NIEUW: Subsidieregeling Verduurzaming MKB

Door uw subsidieaanvragen door Stichting Energieke Regio te laten voorbereiden en bij RVO in te dienen wordt u professioneel ontzorgd en vergroot u de kans op toewijzing!

Deze nieuwe subsidieregeling kan u € 1.500 – € 2.500 extra voordeel opleveren!

[/svm]

Met behulp van Energieke Regio leert u hoe u stapsgewijs uw bedrijfspand kunt verduurzamen, wat dat kost en wat het u oplevert. Drechtsteden en Rabobank begrijpen dat de meeste ondernemers niet dagelijks bezig zijn met energieverduurzaming, maar dat velen het wel graag zouden willen doen. Of het nu gaat om zelf groene energie opwekken met zonnepanelen, of om energie besparen en de energierekening verlagen met betere isolatie, LED verlichting of slimmer verwarmen, voor de meeste maatregelen moet je eerst investeren. Dan wil je als ondernemer wel weten of dat ook voldoende besparing oplevert, waar je moet beginnen en hoe je het aanpakt.

Meer info over de “Maatwerkadvies Zonnepanelen”

Gratis aangeboden gedurende deze actie, zolang de voorraad strekt!

Wilt u weten wat zonnepanelen kosten en wat u er mee kunt verdienen? Start dan met een Maatwerkadvies Zonnepanelen inclusief businesscase.
Tijdens het adviesgesprek wordt het verdienmodel van zonnepanelen uitgelegd. Ook wordt het stappenplan naar realisatie van zo’n installatie besproken, inclusief verzekeringseisen, constructieve aandachtpunten e.d. Ter voorbereiding ontvangt u van ons een formulier waarmee u de benodigde gegevens kunt aanleveren, zodat wij een maatwerk businesscase voor u kunnen opstellen. Het adviesgesprek wordt via beeldbellen gevoerd. Dan wordt indien van toepassing ook in overleg met u bepaald of u beter kleinverbruiker kunt blijven of dat opschalen naar een grootverbruikaansluiting wellicht interessanter voor u is omdat u dan gebruik kunt maken van de SDE++ subsidie en het extra voordeel oplevert.

Ook zullen we met u bespreken of u in aanmerking kunt komen voor de SVM subsidie**: Subsidieregeling Verduurzaming MKB. Hiermee kunt u zonder noemenswaardige meerkosten van uzelf geheel ontzorgd worden, tot en met de uitvoering en oplevering wordt alles voor u in goede banen geleid.

Na het gesprek mailt de adviseur het Maatwerkadvies Zonnepanelen inclusief, alsmede een offerte op basis van collectieve inkoop om het plan te kunnen realiseren.

Wie is Energieke Regio?

Energieke Regio is een stichting zonder winstoogmerk en helpt bedrijven, maatschappelijke organisaties, verenigingen van eigenaars en woningbouwcorporaties met het verduurzamen van hun gebouwen. Wij betrekken daarbij de maatschappelijke-, financiële- en comfortaspecten. Energieke Regio bedient gemeentes, bedrijven en andere organisaties door geheel Nederland en is onafhankelijk van leveranciers, installateurs, aannemers en andere uitvoerende partijen. Wij denken volledig vanuit uw belang. Dat is de kracht van onafhankelijk advies! Uiteindelijk neemt u uiteraard zelf de beslissingen.