Een duurzame toekomst binnen handbereik

VAKKUNDIGE BEGELEIDING VAN AANVRAAG TOT OPLEVERING DOOR EEN ONAFHANKELIJKE SPECIALIST

Welkom op de Energiebespaarscan aanmeld-pagina voor zakelijke klanten van Energieke Regio. We helpen u graag te verdienen aan duurzaamheid. Dat doen wij zonder winstoogmerk en onafhankelijk van marktpartijen. We stellen altijd uw behoeften voorop en garanderen kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Een ondernemer kan er niet meer omheen: verduurzamen van het bedrijfspand hoort bij deze tijd. Er zijn aanleidingen genoeg, zoals klimaatverandering, torenhoge energieprijzen en wettelijke verplichtingen. Maar verduurzaming levert ook geld op, onder meer door subsidies en fiscale voordelen te benutten, en maakt het bedrijfspand toekomstbestendig.

Vrijwel elke dag gaat het in de media over de hoge energieprijzen. Ook bedrijven en maatschappelijke organisaties hebben last van toegenomen energiekosten. De overheid komt met steunmaatregelen, prijsplafonds en andere oplossingen die de financiële pijn verzachten, maar kan dat geen jaren volhouden.

HOE TE BEGINNEN?

Voor de bedrijven en maatschappelijke organisaties die lijden onder de hoge energielasten is er ook een eigen verantwoordelijkheid: zuinig omgaan met energie. Maar hoe doe je dat? Wat kan er op korte termijn en liefst zonder al te grote investeringen? En wat levert dat aan besparingen op? En welk vooruitzicht is er voor de langere termijn?

Start daarom voor € 800 excl. btw.met een Energiebespaarscan of een Korte Termijn Bespaarscan.

Het doel van deze scans is om inzicht te krijgen in de mogelijkheden om te verduurzamen, hierin slim te investeren en deze investering ook terug te verdienen. Deze scans zijn er voor alle ondernemers en maatschappelijke organisaties die aan de slag willen gaan met verduurzaming. Bent u als ondernemer nieuwsgierig welke verduurzamingskansen er voor uw bedrijfspand zijn? Meld u dan nu aan waarbij u kunt kiezen uit:

  • Energiebespaarscan: startadvies Energiebesparing en Labelverbetering
  • Korte Termijn Bespaarscan: toets m.b.v. relevante Erkende Maatregelenlijst (EML)

Energiebespaarscan

  • Geeft inzicht in korte- en lange termijnbesparingen
  • Richt zich voornamelijk op gebouwgebonden energieverbruik
  • Ook komen branchespecifieke zaken en duurzame mobiliteit aan de orde
  • Laat zien hoe u slim investeert in energiebesparing en hoe u deze investering ook terugverdient

Deze scan kost € 800,- excl. btw. Heeft u interesse, meld u dan aan middels onderstaande link.

Korte Termijn Bespaarscan

  • Is een toets m.b.v. de relevante Erkende Maatregelenlijst (EML)
  • Deze branche specifieke maatregelen laten zich normaal binnen vijf jaar laten terugverdienen.
  • Met de huidige energietarieven lukt dat vaak al binnen één jaar.
  • Organisaties met een jaarverbruik boven 50.000 kWh elektra en/of 25.000 m3 aardgas kunnen deze toets gebruiken om te voldoen aan de Informatieplicht energiebesparing via de site van RVO, of op eigen kosten vragen of Energieke Regio dat voor hen wil verzorgen.

Deze scan kost € 800,- excl. btw. Heeft u interesse, meld u dan aan middels onderstaande link.

U bespaart 50% op de kostprijs van de tweede scan door beide in combinatie uit te voeren.

EXTRA VOORDEEL

Maak gebruik van subsidies

SDE ++ subsidie: één keer per jaar is er een kans om deze aan te vragen. Het betreft een gegarandeerde overheidssubsidie voor ondernemers met een grootverbruiksaansluiting. Dit levert u 15-16 jaar lang een stabiel en aantrekkelijk rendement op!
De inschrijving opent weer in het voorjaar van 2023.

Vergroot de kans op toewijzing door Energieke Regio de subsidieaanvraag te laten doen.

OVER ONS

Wij zijn onafhankelijk en denken vanuit uw perspectief

Bij Energieke Regio helpen we u graag te verdienen aan duurzaamheid. Dat doen wij zonder winstoogmerk en onafhankelijk van marktpartijen. We stellen altijd uw behoeften voorop en garanderen kwaliteit tegen een scherpe prijs.