Ja! Ik wil een gratis Energiekansenscan!

Energieke Regio

Goeree-Overflakkee

Gratis Energiekansenscan! ter waarde van €1.200- voor jouw bedrijf en/of maatschappelijke organisatie. Aangeboden door gemeente Goeree-Overflakkee.

Tijdelijke actie met een gelimiteerd aantal gratis scans beschikbaar.
Kortom: tijd om in actie te komen!

Je kan er niet meer omheen: verduurzamen van het bedrijfspand hoort bij deze tijd. Er zijn aanleidingen genoeg. Vrijwel dagelijks gaat het in de media over hoge energieprijzen, tekorten op het stroomnet, geen stroom meer kunnen terugleveren. Bedrijven en maatschappelijke organisaties hebben last van toegenomen energiekosten en van beperkingen van hun groeimogelijkheden. De overheid bood in 2023 steunmaatregelen, maar heeft die in 2024 niet doorgezet. Wel zijn de wettelijke verplichtingen rondom verduurzaming aangescherpt.

De onafhankelijke Stichting Energieke Regio helpt je graag zuinig om te gaan met energie of dit zelf op te wekken met zonnepanelen.

Hoe kan je besparen op je energiekosten? Hoe word je minder afhankelijk van aardgas? Wat kan je op korte termijn en liefst zonder al te grote investeringen doen? Wat levert je dat aan besparingen op? Welk vooruitzicht is er voor de langere termijn? Hoeveel energie kan je zelf opwekken en wat zijn de mogelijkheden bij een overschot aan opgewekte energie? Allemaal vragen die jij waarschijnlijk ook hebt.

De gemeente Goeree-Overflakkee biedt je daarom een gratis Energiekansenscan aan. Je mag zelf kiezen over welke onderwerpen je geadviseerd wilt worden.

Maak nu gebruik van de gratis Energiekansenscan* en zie hoe jij je pand (verder) kan verduurzamen!

*Voorwaarde: Voor bedrijven en maatschappelijke organisaties met een jaarverbruik van minimaal 10.000 kWh aan elektra en/of 4.000 m3 aan aardgas

Wie is Energieke Regio?

Energieke Regio werkt al ruim 10 jaar lang intensief samen met tientallen adviesbureaus op alle kennisgebieden die met het verduurzamen van zakelijk en maatschappelijk vastgoed te maken hebben. Wij zijn een stichting zonder winstoogmerk en onafhankelijk van leveranciers, installateurs, aannemers en andere uitvoerende partijen.

We helpen je graag te verdienen aan duurzaamheid, stellen altijd jouw behoeften voorop en garanderen kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Wij denken volledig vanuit jouw belang. Dat is de kracht van onafhankelijk advies! Uiteindelijk neem je uiteraard zelf de beslissingen.

Daag ons uit met uw vraagstuk!

Leg ons uw vraagstuk voor, wij hebben altijd een partner in ons netwerk die uw vraag kan beantwoorden.