Energieke Regio

Lansingerland

In samenwerking met:

rabobank

Gemeente Lansingerland en Rabobank bieden ondernemers en maatschappelijke organisaties exclusief gratis hulp bij het verduurzamen!

OP=OP Gratis Dakscan zonnepanelen inclusief businesscase en duurzaamheidsadvies op maat ter waarde van EUR 400,- tot 600,-

Verduurzaming is belangrijk! Het kan zorgen voor honderden tot duizenden euro’s besparing op de energierekening maar ook vanuit de overheid komt er steeds meer regelgeving waar gebouwen aan moeten voldoen. Veel panden zijn geschikt om duurzame stroom op te wekken door op het dak zonnepanelen te plaatsen. Deze investering is meestal al binnen 7 à 8 jaar terugverdiend, terwijl de panelen ongeveer 25 jaar op het dak blijven liggen. Zo bespaart u al snel op uw energiekosten.

Wilt u weten of zonnepanelen voor uw bedrijf of organisatie interessant zijn en of u daarbij ook kunt profiteren van de SDE++ subsidie? Maak dan gebruik van dit aantrekkelijke aanbod. Het verdienmodel (ook zonder subsidie) van zonnepanelen wordt uitlegd. Ook wordt het stappenplan naar realisatie van zo’n installatie besproken, inclusief verzekeringseisen, constructieve aandachtspunten en deelname aan de collectieve inkoop. Direct na de zomer gaat de SDE++ subsidieronde open.

Meld u vroegtijdig aan, zodat u eind mei op tijd bent om in te schrijven voor de 2022 SDE++ subsidieronde die in juni wordt opengesteld! Kortom: tijd om nu in actie te komen!

Wat bieden Gemeente Lansingerland en Rabobank u aan?

Gratis aangeboden gedurende deze actie, zolang de voorraad strekt!

  1. Een gratis Dakscan voor zonnepanelen met businesscase voor kleinverbruik* aansluitingen ter waarde van EURO 400,-
  2. of
  3. Een gratis Dakscan voor zonnepanelen met businesscase voor grootverbruik* aansluitingen ter waarde van EURO 600,-

* Nader te bepalen, afhankelijk van uw electriciteitsaansluiting en mogelijkheden en wensen m.b.t. tot het zelf opwekken van energie. Zie de keuzehulp bij het aanmeldformulier om te bepalen of u een klein- of grootverbruik aansluiting heeft.

Door dit exclusieve aanbod kost dit maatwerkadvies u niets en weet u gelijk of u kan profiteren van de SDE++ subsidie!

Met behulp van Energieke Regio leert u hoe u stapsgewijs uw bedrijfspand kunt verduurzamen, wat dat kost en wat het u oplevert. Gemeente Lansingerland en Rabobank begrijpen dat de meeste ondernemers niet dagelijks bezig zijn met energieverduurzaming, maar dat velen het wel graag zouden willen doen. Of het nu gaat om zelf groene energie opwekken met zonnepanelen, of om energie besparen en de energierekening verlagen met betere isolatie, LED verlichting of slimmer verwarmen, voor de meeste maatregelen moet je eerst investeren. Dan wil je als ondernemer wel weten of dat ook voldoende besparing oplevert, waar je moet beginnen en hoe je het aanpakt.

Meer info over de “Dakscan zonnepanelen”

Gratis aangeboden gedurende deze actie, zolang de voorraad strekt!

Maatwerkadvies inclusief businesscase over investering in eigen energieopwekking met zonnepanelen.
Tijdens het adviesgesprek wordt het verdienmodel van zonnepanelen uitgelegd. Ook wordt het stappenplan naar realisatie van zo’n installatie besproken, inclusief verzekeringseisen, constructieve aandachtpunten e.d. Ter voorbereiding ontvangt u van ons een formulier waarmee u de benodigde gegevens kunt aanleveren, zodat wij een maatwerk businesscase voor u kunnen opstellen. Het adviesgesprek wordt via beeldbellen gevoerd. Dan wordt indien van toepassing ook in overleg met u bepaald of u beter kleinverbruiker kunt blijven of dat opschalen naar een grootverbruikaansluiting wellicht interessanter voor u is omdat u daarmee gebruik kunt maken van de SDE++ subsidie en het extra voordeel oplevert.

Na het gesprek mailt de adviseur een maatwerk businesscase met een legplan voor de zonnepanelen, alsmede een offerte op basis van collectieve inkoop om het plan te kunnen realiseren.

Wie is Energieke Regio?

Energieke Regio is een stichting zonder winstoogmerk en helpt bedrijven, maatschappelijke organisaties, verenigingen van eigenaars en woningbouwcorporaties met het verduurzamen van hun gebouwen. Wij betrekken daarbij de maatschappelijke-, financiële- en comfortaspecten. Energieke Regio bedient gemeentes, bedrijven en andere organisaties door geheel Nederland en is onafhankelijk van leveranciers, installateurs, aannemers en andere uitvoerende partijen. Wij denken volledig vanuit uw belang. Dat is de kracht van onafhankelijk advies! Uiteindelijk neemt u uiteraard zelf de beslissingen.

Daag ons uit met uw vraagstuk!

Leg ons uw vraagstuk voor, wij hebben altijd een partner in ons netwerk die uw vraag kan beantwoorden.

PARTNERS