Ja! Ik wil een gratis energiescan

Energieke Regio

Leidschendam-Voorburg

In samenwerking met:

Energieke Regio Leidschendam-Voorburg biedt u een helder energieadvies

Veel ondernemers weten niet hoe ze moeten beginnen met het verduurzamen van hun bedrijfspand en willen graag weten wat verduurzaming kan opleveren. In Leidschendam-Voorburg helpen we u graag op weg met een gratis energiescan, uitgevoerd door Energieke Regio en aangeboden door gemeente Leidschendam-Voorburg en Rabobank. Het doel van deze energiescan is om inzicht te krijgen in de mogelijkheden om te verduurzamen, hierin slim te investeren en deze investering ook terug te verdienen. De gratis energiescan is voor alle ondernemers in gemeente Leidschendam-Voorburg die aan de slag willen gaan met verduurzaming.

Wij voeren voor u een gratis en vrijblijvende energiescan uit. U kunt kiezen voor een startadvies Energiebesparing en Labelverbetering of een Maatwerkadvies Zonnepanelen. Heeft u interesse? Meld u dan aan via de button!

Er zijn 20 gratis energiescans beschikbaar. Zo lang de voorraad strekt kan er één gratis scan per bedrijf aangevraagd worden.

Wie is Energieke Regio?

Energieke Regio is een stichting zonder winstoogmerk en helpt bedrijven, maatschappelijke organisaties en woningbouwcorporaties met het verduurzamen van hun gebouwen. Wij betrekken daarbij de maatschappelijke, financiële en comfortaspecten. Energieke Regio bedient gemeenten, bedrijven en andere organisaties door geheel Nederland en is onafhankelijk van leveranciers, installateurs, aannemers en andere uitvoerende partijen. Wij denken volledig vanuit uw belang. Dat is de kracht van onafhankelijk advies! Uiteindelijk neemt u uiteraard zelf de beslissingen.

Daag ons uit met uw vraagstuk!

Leg ons uw vraagstuk voor, wij hebben altijd een partner in ons netwerk die uw vraag kan beantwoorden.