Energieke Regio

Lochem

Energieke Regio helpt bedrijven, maatschappelijke organisaties, verenigingen van eigenaars en woningbouwcorporaties in gemeente Lochem met het verduurzamen van hun gebouwen. Wij betrekken daarbij de maatschappelijke-, financiële- en comfortaspecten.

Nieuwbouwprojecten worden steeds energiezuiniger en moeten vanaf 2020 zelfs energieneutraal zijn. Maar ook in bestaande gebouwen is heel veel te winnen. Veel eigenaren en huurders van zakelijk- en maatschappelijk vastgoed weten echter niet waar te beginnen. De onbekendheid met de financiële voordelen van verduurzaming is groot.

Als ondernemer in Gelderland kunt u van een voucherregeling gebruik maken voor advies op het gebied van Zon indien u een geldig SDE+ subsidie beschikking in bezit heeft voor dakgebonden zonnepanelen. Het advies omvat bijvoorbeeld: Algemene begeleiding na SDE+ subsidie, offerte opvraag en vergelijking, technisch advies op gebied van bijvoorbeeld dakbelasting of aansluiting elektriciteitsnet, en financieel advies. Het advies wordt voor 50% gefinancierd, met een minimum van € 1.000,- en een maximum van € 5.000,. Kijk hier voor de flyer voor meer informatie

Ja! Ik wil contact met Energieke Regio

Regionieuws

Agenda

Er zijn geen agendapunten

vrouw

Daag ons uit met uw vraagstuk!

Leg ons uw vraagstuk voor, wij hebben altijd een partner in ons netwerk die uw vraag kan beantwoorden.

PARTNERS