Energieke Regio

in samenwerking met:

rabobank

Rabobank biedt haar klanten in Zuidwest-Nederland exclusief gratis hulp bij het verduurzamen.

Klanten kunnen gebruikmaken van een gratis duurzaamheidsadvies op maat ter waarde van EURO 600,-

‘Verduurzaming is belangrijk. We hopen dat u van ons aanbod gebruikmaakt om uw vastgoed te verduurzamen en te besparen op uw energiekosten!’, zegt Johan de Winter, directeur Coöperatieve Rabobank. Veel maatregelen die u als ondernemer kunt nemen om uw gebouw te verduurzamen, hebben een terugverdientijd korter dan 5 jaar. Daarnaast zijn veel panden geschikt om duurzame stroom op te wekken door zonnepanelen te plaatsen op het dak. Deze investering is meestal al binnen 7 à 8 jaar terugverdiend, terwijl de panelen ongeveer 25 jaar op het dak blijven liggen. Zo bespaart u al snel op uw energiekosten. Ook vanuit de overheid komt er steeds meer regelgeving voor duurzame gebouwen. Zo heeft de overheid in 2019 een energiebesparingsplicht ingevoerd en volgt er een verplicht label C voor kantoren in 2023. Kortom, tijd om in actie te komen.

Wat biedt Rabobank u aan?

U krijgt een gratis* duurzaamheidsadvies op maat ter waarde van EURO 600,-. Hierbij kunt u kiezen uit:

  1. Een gratis Dakscan voor zonnepanelen met businesscase
  2. of
  3. Een gratis Energiescan voor energiebesparing en labelverbetering

* Klik hier voor de actievoorwaarden

Met behulp van Energieke Regio leert u hoe u stapsgewijs uw bedrijfspand kunt verduurzamen, wat dat kost en wat het u oplevert. Rabobank begrijpt dat de meeste ondernemers niet dagelijks bezig zijn met energieverduurzaming, maar dat velen het wel graag zouden willen doen. Of het nu gaat om zelf groene energie opwekken met zonnepanelen, of om energie besparen en de energierekening verlagen met betere isolatie, LED verlichting of slimmer verwarmen, voor de meeste maatregelen moet je eerst investeren. Dan wil je als ondernemer wel weten of dat ook voldoende besparing oplevert, waar je zou moeten beginnen en hoe je het aanpakt.

Energieke Regio ondersteunt u hierbij in opdracht van Rabobank met begrijpelijk en helder advies. Daarbij kunt u kiezen uit 2 soorten scans:

  1. Dakscan zonnepanelen inclusief businesscase (EUR 600,- volledig vergoed door Rabobank)
    Maatwerkadvies over investeren in eigen energieopwekking met zonnepanelen
  2. of
  3. Energiescan voor energiebesparing en labelverbetering (EUR 600,- volledig vergoed door Rabobank)
    Maatwerkadvies over energie besparen en het energielabel verbeteren van uw bedrijfspand

Met dit exclusieve aanbod krijgt u één van deze twee maatwerkadviezen gratis

Geïnteresseerd?

Meer info over de adviezen die u kunt aanvragen

1. Dakscan zonnepanelen inclusief businesscase

Maatwerkadvies over investering in eigen energieopwekking met zonnepanelen.
Tijdens het adviesgesprek wordt het verdienmodel van zonnepanelen uitgelegd. Ook wordt het stappenplan naar realisatie van zo’n installatie besproken, inclusief verzekeringseisen, constructieve aandachtpunten e.d. Ter voorbereiding ontvangt u van ons een formulier waarmee u de benodigde gegevens kunt aanleveren, zodat wij een maatwerk businesscase voor u kunnen opstellen. Het adviesgesprek wordt via beeldbellen gevoerd. Na het gesprek mailt de adviseur een maatwerk businesscase met een legplan voor de zonnepanelen, alsmede een offerte om het vervolgtraject te begeleiden.

Rotterdam-afbeelding-2

2. Energiescan energiebesparing en labelverbetering

Maatwerkadvies over energiebesparing en labelverbetering van uw bedrijfspand.
Tijdens het adviesgesprek wordt er een indicatief energielabel bepaald en worden de verbetermogelijkheden met u verkend. Ook wordt aandacht besteed aan uw ambities om te verduurzamen, de wettelijke eisen, de subsidies en de fiscale voordelen. Uw enige voorbereiding bestaat uit het opzoeken van het jaarverbruik elektra en aardgas. Het intakeadviesgesprek wordt via beeldbellen of op locatie gevoerd. Na het gesprek mailt de adviseur een rapportage en verwijst naar een aantal subsidiemogelijkheden.

Wie is Energieke Regio?

Energieke Regio is een stichting zonder winstoogmerk en helpt bedrijven, maatschappelijke organisaties, verenigingen van eigenaars en woningbouwcorporaties in gemeente Rotterdam met het verduurzamen van hun gebouwen. Wij betrekken daarbij de maatschappelijke-, financiële- en comfortaspecten. Energieke Regio bedient gemeentes, bedrijven en andere organisaties door geheel Nederland en is onafhankelijk van leveranciers, installateurs, aannemers en andere uitvoerende partijen. Wij denken volledig vanuit uw belang. Dat is de kracht van onafhankelijk advies! Uiteindelijk neemt u uiteraard zelf de beslissingen.

Daag ons uit met uw vraagstuk!

Leg ons uw vraagstuk voor, wij hebben altijd een partner in ons netwerk die uw vraag kan beantwoorden.

PARTNERS