Aanmelden gratis intakegesprek

Zakelijk Energieloket
Albrandswaard - Barendrecht - Ridderkerk

Welkom op de aanmeldpagina voor een gratis intakegesprek van het Zakelijk Energieloket voor de gemeenten Albrandswaard, Barendrecht  en Ridderkerk.

Het Zakelijk Energieloket zal de komende maanden worden ingericht. Ondernemers en maatschappelijke organisaties vinden daar informatie over het verduurzamen van vastgoed, kunnen hun vragen stellen en een afspraak inplannen voor een gratis persoonlijk intakegesprek op locatie. Het loket wordt verzorgd door de onafhankelijke Stichting Energieke Regio en beoogt ondernemers en maatschappelijke organisaties te helpen met het verduurzamen van hun gebouwen in deze drie gemeenten.

HOE WERKT HET?

Verkenning tijdens het intakegesprek
Tijdens het intakegesprek wordt samen met u verkend waar uw behoeftes liggen. Op hoofdlijnen worden de duurzame oplossingen, wettelijke plichten en subsidieregelingen besproken. Wij geven ook aan bij welke lokale initiatieven en netwerken u kunt aanhaken.

Na het intakegesprek
Na het intakegesprek kunnen wij u – alleen als u dat wilt – verder helpen.

  • Wij geven advies over onder andere energie besparen, energie opwekken en duurzame nieuwbouw.
  • Wij hebben een netwerk van onafhankelijke adviseurs die advies op maat geven.
  • Moet uw organisatie voldoen aan diverse wettelijke verplichtingen? Ook hier kunnen wij advies over geven.
  • Als u het wilt, dan stellen wij een aanbod op voor de volledige ontzorging van het vervolgtraject tot en met de realisatie van de verduurzamingsmaatregelen.
  • Voor specialistisch advies kunt u een beroep doen op subsidiespecialisten, energielabelspecialisten, monumenten- en erfgoedadviseurs en technische installatieadviseurs.

Aanmelden gratis intakegesprek

De kosten van dit gesprek zullen door uw gemeente worden gedragen.

Bedrijfspand

Bedrijfsgegevens

Contactpersoon

Zakelijk Energieloket

Geef hieronder aan in welke van de drie gemeenten, het bedrijfspand waarvoor u deze aanmelding doet is gelegen.

Als u meerdere vestigingen heeft verzoeken wij u voor elk bedrijfspand een aparte aanmelding te doen.

(meerdere antwoorden mogelijk)

Lopende acties

Wij kunnen ook voor u nagaan of er wellicht lopende Rabobank- en/of regionale acties zijn waarvan u kunt profiteren. Laat ons dan weten of u zakelijke klant bij Rabobank bent.

EXTRA VOORDEEL

Maak gebruik van subsidies

SVM-subsidie: tot en met september kunnen mkb-ondernemers subsidie aanvragen voor een energie-advies op maat en ondersteuning bij de uitvoering. Dit levert u een extra voordeel van € 1.500 – € 2.500 op!
De inschrijving is open vanaf 1 oktober 2021.

SDE++ subsidie: één keer per jaar is er een kans om deze aan te vragen. Het betreft een gegarandeerde overheidssubsidie voor ondernemers met een grootverbruiksaansluiting. Dit levert u 15-16 jaar lang een stabiel en aantrekkelijk rendement op!
De inschrijving opent dinsdag 28 juni 2022.

Vergroot de kans op toewijzing door Energieke Regio de subsidieaanvraag te laten doen.

OVER ONS

Wij zijn onafhankelijk en denken vanuit uw perspectief

Bij Energieke Regio helpen we u graag te verdienen aan duurzaamheid. Dat doen wij zonder winst­oogmerk en onafhankelijk van markt­partijen. We stellen altijd uw behoeften voorop en garanderen kwaliteit tegen een scherpe prijs.
Stichting Energieke Regio is opgericht om bedrijven en maatschappelijke organisaties via onafhankelijk advies te helpen met het verduurzamen van hun gebouwen. Wij werken daarbij samen met o.a. de Rijksoverheid, provincies, gemeenten, bedrijven­kringen en Rabobanken.

Voor algemene vragen over het zakelijk energieloket kunt u ons bereiken via mijn.info@energiekeregio.nl of 0187 603918.