Energieke Regio

Albrandswaard

Onderdeel van Energieke Regio Barendrecht.

Energieke Regio helpt bedrijven, maatschappelijke organisaties, verenigingen van eigenaars en woningbouwcorporaties in gemeente Albrandswaard met het verduurzamen van hun gebouwen. Wij betrekken daarbij de maatschappelijke-, financiële- en comfortaspecten.

Nieuwbouwprojecten worden steeds energiezuiniger en moeten vanaf 2020 zelfs energieneutraal zijn. Maar ook in bestaande gebouwen is heel veel te winnen. Veel eigenaren en huurders van zakelijk- en maatschappelijk vastgoed weten echter niet waar te beginnen. De onbekendheid met de financiële voordelen van verduurzaming is groot.

Energieke Regio Barendrecht is een samenwerking van de gemeente Barendrecht, VBO Fresh World, Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden, subsidieadviesbureau IMC en Stichting Energieke Regio. Ook organisaties uit Albrandswaard, Ridderkerk en omliggende gemeenten kunnen zich aansluiten. Inmiddels hebben meer dan 100 bedrijven en maatschappelijke organisaties hun gebouwen via Energieke Regio verduurzaamd. Eén van de speerpunten van Energieke Regio Barendrecht is het versneld verduurzamen van Bedrijventerrein Vaanpark, waarvoor een subsidie van de Provincie Zuid-Holland is verkregen.

Ja! Ik wil contact met Energieke Regio

Regionieuws

Agenda

Er zijn geen agendapunten

Er zijn geen agendapunten

vrouw

Daag ons uit met uw vraagstuk!

Leg ons uw vraagstuk voor, wij hebben altijd een partner in ons netwerk die uw vraag kan beantwoorden.

PARTNERS