Energielabel vaststellen en Label-verbeteradvies

Een duurzame toekomst binnen handbereik

VAKKUNDIGE BEGELEIDING VAN AANVRAAG TOT OPLEVERING DOOR EEN ONAFHANKELIJKE SPECIALIST

Welkom op de aanmeldpagina voor zakelijke klanten voor het vaststellen van een Energielabel en opstellen van een Label-verbeteradvies.

Verduurzaming is belangrijk! Het kan bovendien zorgen voor honderden tot duizenden euro’s besparing op de energierekening.

En vanuit de overheid komt er steeds meer regelgeving voor duurzame gebouwen. Zo moeten kantoorgebouwen in 2023 minimaal Energielabel C hebben. Dit betekent dat zowel het vaststellen van het energielabel als het uitvoeren van eventuele verbetermaatregelen uiterlijk in 2022 moet plaatsvinden. Wilt u uw kantoor of bedrijfsgebouw verduurzamen en minder energie verbruiken? Wij helpen u met het vaststellen van het Energielabel en het opstellen van een Label-verbeteradvies.

HOE WERKT HET?

Na het aanmelding wordt contact met u opgenomen om een afspraak met een adviseur (telefonisch of beeldbellen) in te plannen. Na dit adviesgesprek ontvangt u een vrijblijvend aanbod (offerte) om het Energielabel te laten bepalen en te registreren en/of eerst een Label-verbeteradvies op te stellen.

Het wettelijk niveau is minimaal Energielabel C. Wanneer gewenst, bij label D of lager of als uw ambitieniveau hoger ligt dan het huidige wettelijk minimum, kan ook een Label-verbeteradvies worden opgesteld.

WAT KOST HET?

De kosten zijn afhankelijk van de omvang van het gebouw.

  • Het vaststellen en registreren van het Energielabel bedraagt in de meeste gevallen tussen de € 1.000 en € 1.600 btw.
  • Voor het opstellen van een Label-verbeteradvies kunt u rekening houden met circa € 750,- euro.

Aanmelden Energielabel advies

Vul hieronder alle benodigde gegevens in. U ontvangt ter bevestiging een e-mail van Stichting Energieke Regio waarmee u zelf een afspraak kan inplannen met een adviseur van Energieke Regio.

Bedrijfsgegevens

Contactpersoon

Lopende acties

Indien van toepassing, vermeld dan hieronder de aan u verstrekte voucher-code.
Wij kunnen ook voor u nagaan of er wellicht lopende Rabobank- en/of regionale acties zijn waarvan u kunt profiteren. Laat ons dan weten of u zakelijke klant bij Rabobank bent.

Overige

EXTRA VOORDEEL

Maak gebruik van subsidies

SDE ++ subsidie: één keer per jaar is er een kans om deze aan te vragen. Het betreft een gegarandeerde overheidssubsidie voor ondernemers met een grootverbruiksaansluiting. Dit levert u 15-16 jaar lang een stabiel en aantrekkelijk rendement op!
De inschrijving opent weer in het voorjaar van 2023.

Vergroot de kans op toewijzing door Energieke Regio de subsidieaanvraag te laten doen.

OVER ONS

Wij zijn onafhankelijk en denken vanuit uw perspectief

Bij Energieke Regio helpen we u graag te verdienen aan duurzaamheid. Dat doen wij zonder winstoogmerk en onafhankelijk van marktpartijen. We stellen altijd uw behoeften voorop en garanderen kwaliteit tegen een scherpe prijs.