Wij zijn er voor iedereen die zijn gebouw wil verduurzamen en helpen je met onderstaande projecten graag op weg. Meld je aan om te profiteren van aantrekkelijke (vaak tijdelijke) acties.

Kies hieronder je project en meld je nu aan!

Actuele projecten waar je een (veelal volledig) gesubsidieerd energieadvies voor kunt aanvragen:

Heb je behoefte aan een ander soort energieadvies? Neem dan een kijkje op onze pagina met verschillende energieadviezen.

PROJECTEN
Wij ondersteunen ook provincies, (samenwerkende) gemeenten en andere stakeholders met het projectmatig verduurzamen van zakelijk en maatschappelijk vastgoed. Doelgroepen daarbij zijn ondernemers, bedrijventerreinen en maatschappelijke organisaties zoals scholen, ziekenhuizen, zorginstellingen, woningcorporaties die hun vastgoed willen of moeten verduurzamen.
Zo zijn er verschillende projecten waarbij een specifieke doelgroep gratis of met een aantrekkelijke korting één of meerdere Energieadviezen aangeboden krijgt. Deze projecten zijn opgezet om te motiveren, faciliteren, adviseren, begeleiden en ontzorgen bij het verduurzamen van vastgoed.

ZAKELIJK ENERGIELOKET
Ook zijn er gemeenten waarvoor wij het Zakelijk Energieloket verzorgen. Ondernemers en beheerders van maatschappelijke organisaties uit die gemeenten kunnen daar terecht voor informatie, gerichte adviezen en uiteraard hulp bij het verduurzamen van hun panden. Met behulp van Energieke Regio wordt geleerd hoe stapsgewijs kan worden verduurzaamd, wat dat kost en wat het oplevert.

OPTIMALE BEDIENING
Met Rabobank hebben wij een landelijke samenwerking. Vanuit dat samenwerkingsverband helpen we zakelijke en maatschappelijke klanten van Rabobank met het verduurzamen van hun vastgoed. Het komt voor dat Stimuleringsregelingen en acties opgezet door provincies, (samenwerkende) gemeenten, andere stakeholders en/of Rabobanken een overlap met elkaar hebben en tegelijkertijd lopen. Door deze samenwerking zijn we in staat om na te gaan of er wellicht lopende Rabobank- en/of regionale acties zijn waarvan je kunt profiteren en zodoende optimaal bediend wordt.

Staat project er niet tussen? Geef je interesse door en we nemen spoedig contact op

Wat is Energieke Regio? / Wat is het belang van verduurzaming?
Hoe kunnen we besparen op de energiekosten? Hoe worden we minder afhankelijk van aardgas? Hoe voer ik het uit en wat kost dit? Allemaal vragen die je wellicht ook hebt. Energieke Regio helpt je graag op weg en biedt een helder energieadvies!

Brede expertise en onafhankelijk
Energieke Regio werkt al ruim 10 jaar lang intensief samen met tientallen adviesbureaus op alle kennisgebieden die met het verduurzamen van zakelijk en maatschappelijk vastgoed te maken hebben. In onze adviezen betrekken we maatschappelijke-, financiële-, wettelijke- en comfort aspecten. Wij zijn een stichting zonder winstoogmerk en onafhankelijk van leveranciers, installateurs, aannemers en andere uitvoerende partijen. Wij denken volledig vanuit jouw belang. Dat is de kracht van onafhankelijk advies! Uiteindelijk neem je uiteraard zelf de beslissingen. We helpen je graag te verdienen aan duurzaamheid, stellen altijd jouw behoeften voorop en garanderen kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Daag ons uit met jouw vraagstuk!

Leg ons jouw vraagstuk voor, wij hebben altijd een partner in ons netwerk die jouw vraag kan beantwoorden.