Inventarisatie verduurzamingsbehoeften

Bedrijvenpark De Schalm

Samenwerken aan verduurzaming

Welkom op de aanmeldpagina voor de inventarisatie verduurzamingsbehoeften voor bedrijvenpark De Schalm. Scrol naar beneden om aan te melden voor een oriënterend adviesgesprek.

Stichting Energieke Regio, in samenwerking met Stichting Beheer Bedrijvenpark De Schalm, de Rabobank en gemeente Overbetuwe, nodigt u uit om deel te nemen aan een cruciale stap naar een duurzame toekomst voor ons bedrijvenpark.

Kostenbesparingen, energie-efficiëntie en milieubewuste bedrijfsvoering zijn van vitaal belang in deze tijd van klimaatverandering en regelgeving. Daarom wordt u een gratis oriënterend adviesgesprek aangeboden, waarbij we uw behoeften en kansen op het gebied van duurzaamheid bespreken. Dit gesprek van €500 waarde wordt op maat gemaakt voor uw bedrijf.

Wilt u zich inschrijven voor een oriënterend adviesgesprek? Vul dan onderstaand formulier in en werk samen met ons aan een duurzame toekomst voor Bedrijvenpark De Schalm. Na het invullen van het formulier wordt er telefonisch contact met u opgenomen.

Met vriendelijke groet,
Stichting Energieke Regio

Aanmelding oriënterend adviesgesprek


Heb je vragen bij invoer? Mail ons op mijn.info@energiekeregio.nl of bel op werkdagen tussen 9-17 uur naar 0187 603918.