Energiekansenscan

Energiekansenscan

kies en combineer en krijg maatwerk waarvoor jij dat belangrijk vindt.

Hoe kan je besparen op je energiekosten? Hoe word je minder afhankelijk van aardgas? Wat kan je op korte termijn en liefst zonder al te grote investeringen doen? Wat levert je dat aan besparingen op? Welk vooruitzicht is er voor de langere termijn? Hoeveel energie kan je zelf opwekken en wat zijn de mogelijkheden bij een overschot aan opgewekte energie? Allemaal vragen die jij waarschijnlijk ook hebt.

Met de Energiekansenscan mag je zelf kiezen over welke onderwerpen je geadviseerd wilt worden. Het afnemen van een standaard energieadvies daarbij is niet per se nodig.

De Energiekansenscan
Kies en combineer en krijg maatwerk waarvoor jij dat belangrijk vindt. Kies bijvoorbeeld één van deze energieadviezen en vul deze aan met extra inzet van een Energieke Regio verduurzamingsexpert, tot het bedrag van € 1.275,- excl. btw is bereikt.

 • Energiebespaarscan
  aangevuld met 3 uur verdiepingsadvies, beoordeling op hoofdlijnen van al uitgebrachte offertes of juist het opvragen van offertes.
 • Maatwerkadvies Zonnepanelen
  aangevuld met een beoordeling op hoofdlijnen van al uitgebrachte offertes;
  of aangevuld met bijvoorbeeld afstemming met netbeheerder, verzekeraar of constructeur om daar de mogelijke belemmeringen in kaart te brengen en waar mogelijk weg te nemen.
 • QuickScan Energiemanagement
  Haal je het maximum uit je elektra-aansluiting, ook bij netcongestie!
  Aangevuld met extra inzet van een Energieke Regio verduurzamingsexpert bij de implementatie van maatregelen of op andere energetische verduurzamingsvraagstukken.
 • Maatwerkadvies Energielabelverbetering
  en gebruik extra inzet van een Energieke Regio verduurzamingsexpert bij de implementatie van maatregelen.
  of ontvang daarbij een korting op het bepalen en registreren van het energielabel.
 • Advies en begeleiding van een verduurzamingsexpert
  je kan er ook voor kiezen om alleen advies-uren en begeleiding te krijgen op andere energetische verduurzamingsvraagstukken die binnen jouw organisatie spelen. Het afnemen van een standaard energieadvies daarbij is niet per se nodig.

Advieskosten: € 1.275,- excl. btw