Een duurzame toekomst binnen handbereik

VAKKUNDIGE BEGELEIDING VAN AANVRAAG TOT OPLEVERING DOOR EEN ONAFHANKELIJKE SPECIALIST

Welkom op de Energiebesparingsscan aanmeld-pagina voor zakelijke klanten van Energieke Regio. We helpen u graag te verdienen aan duurzaamheid. Dat doen wij zonder winstoogmerk en onafhankelijk van marktpartijen. We stellen altijd uw behoeften voorop en garanderen kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Een ondernemer kan er niet meer omheen: verduurzamen van het bedrijfspand hoort bij deze tijd. Er zijn aanleidingen genoeg, zoals klimaatverandering, torenhoge energieprijzen en wettelijke verplichtingen. Maar verduurzaming levert ook geld op, onder meer door subsidies en fiscale voordelen te benutten, en maakt het bedrijfspand toekomstbestendig.

HOE TE BEGINNEN?

Start met een Energiebesparingsscan. Deze ‘Energiescan voor energiebesparing en labelverbetering’ geeft inzicht in de mogelijkheden om te verduurzamen, hierin slim te investeren en deze ook terug te verdienen. U krijgt daarmee een startadvies over verduurzaming van uw (nieuwbouw) pand, wettelijke eisen, subsidies en fiscale voordelen. De onafhankelijke adviseurs van Stichting Energieke Regio voeren de energiescans uit en kunnen u helpen om de kansen te verzilveren.

Bent u als ondernemer nieuwsgierig welke verduurzamingskansen er voor uw bedrijfspand zijn? Meld u dan aan voor de Energiebesparingsscan!

Aanmelden Energiebesparingsscan

De prijs bedraagt € 700,- exclusief btw. Heeft u een vouchercode vul die dan hieronder in.

Bedrijfspand

Bedrijfsgegevens

Contactpersoon

Lopende acties

Indien van toepassing, vermeld dan hieronder de aan u verstrekte voucher-code.
Wij kunnen ook voor u nagaan of er wellicht lopende Rabobank- en/of regionale acties zijn waarvan u kunt profiteren. Laat ons dan weten of u zakelijke klant bij Rabobank bent.

EXTRA VOORDEEL

Maak gebruik van subsidies

SDE ++ subsidie: één keer per jaar is er een kans om deze aan te vragen. Het betreft een gegarandeerde overheidssubsidie voor ondernemers met een grootverbruiksaansluiting. Dit levert u 15-16 jaar lang een stabiel en aantrekkelijk rendement op!
De inschrijving opent dinsdag 28 juni 2022.

Vergroot de kans op toewijzing door Energieke Regio de subsidieaanvraag te laten doen.

OVER ONS

Wij zijn onafhankelijk en denken vanuit uw perspectief

Bij Energieke Regio helpen we u graag te verdienen aan duurzaamheid. Dat doen wij zonder winstoogmerk en onafhankelijk van marktpartijen. We stellen altijd uw behoeften voorop en garanderen kwaliteit tegen een scherpe prijs.