Energieke Regio

Goeree-Overflakkee

In samenwerking met:

rabobank

Goeree-Overflakkee en Rabobank bieden ondernemers en maatschappelijke organisaties exclusief gratis hulp bij het verduurzamen!

Beperkt aantal verkrijgbaar: een gratis Dakscan zonnepanelen inclusief maatwerk businesscase en duurzaamheidsadvies op maat ter waarde van EURO 400,- tot EURO 600,-

‘Verduurzaming is belangrijk! Het kan bovendien zorgen voor honderden tot duizenden euro’s besparing op de energierekening maar ook vanuit de overheid komt er steeds meer regelgeving voor duurzame gebouwen. Veel panden zijn geschikt om duurzame stroom op te wekken door op het dak zonnepanelen te plaatsen. Deze investering is meestal al binnen 7 à 8 jaar terugverdiend, terwijl de panelen ongeveer 25 jaar op het dak blijven liggen. Zo bespaart u al snel op uw energiekosten. Het verdienmodel van zonnepanelen wordt aan u uitlegd. Ook wordt het stappenplan naar realisatie van zo’n installatie besproken, inclusief verzekeringseisen, constructieve aandachtspunten en de deelname aan collectieve inkoop. Kortom: tijd om in actie te komen!

Wat bieden gemeente Goeree-Overflakkee en Rabobank u aan?

Zolang de voorraad strekt krijgt u een een gratis Dakscan zonnepanelen aangeboden, inclusief maatwerk businesscase welke met u wordt doorgesproken door onze adviseur:

  1. Een gratis Dakscan voor zonnepanelen met maatwerk businesscase voor kleinverbruik* aansluitingen ter waarde van EURO 400,-
  2. of
  3. Een gratis Dakscan voor zonnepanelen met maatwerk businesscase voor grootverbruik* aansluitingen ter waarde van EURO 600,-

* nader te bepalen, afhankelijk van uw electriciteitsaansluiting en mogelijkheden en wensen m.b.t. het zelf opwekken van energie

Door dit exclusieve aanbod kost dit maatwerkadvies u niets!

NIEUW: Subsidieregeling Verduurzaming MKB

Door uw subsidieaanvragen door Stichting Energieke Regio te laten voorbereiden en bij RVO in te dienen wordt u professioneel ontzorgd en vergroot u de kans op toewijzing!

Deze nieuwe subsidieregeling kan u € 1.500 – € 2.500 extra voordeel opleveren!

Met behulp van Energieke Regio leert u hoe u stapsgewijs uw bedrijfspand kunt verduurzamen, wat dat kost en wat het u oplevert.
Gemeente Goeree-Overflakkee en Rabobank begrijpen dat de meeste ondernemers en maatschappelijke organisaties niet dagelijks bezig zijn met energieverduurzaming, maar dat velen het wel graag zouden willen doen. Of het nu gaat om zelf groene energie opwekken met zonnepanelen, of om energie besparen en de energierekening verlagen met betere isolatie, LED verlichting of slimmer verwarmen, voor de meeste maatregelen moet je eerst investeren. Dan wil je als ondernemer wel weten of dat ook voldoende besparing oplevert, waar je zou moeten beginnen en hoe je het aanpakt.

Actueel: Voor het oostelijk deel van Goeree-Overflakkee is er tijdelijk sprake van een verminderde teruglever mogelijkheid. Door netbeheerder Stedin wordt gewerkt aan een structurele oplossing. Dit tijdelijke tekort heeft alleen effect op nieuw aan te vragen grootverbruikaansluitingen. Voor bestaande teruglevercontracten en voor kleinverbruikaansluitingen verandert er niets. Voor grootverbruikaansluitingen ten westen van Melissant verandert er ook niets.

Neem voor meer info over dit tijdelijke tekort gerust contact met ons op! Klik hier.

Meer info over de “Dakscan zonnepanelen met maatwerk businesscase”

Gratis aangeboden gedurende deze actie

Dakscan zonnepanelen inclusief maatwerk businesscase:

Maatwerkadvies over investering in eigen energieopwekking met zonnepanelen.
Tijdens het adviesgesprek wordt het verdienmodel van zonnepanelen uitgelegd. Ook wordt het stappenplan naar realisatie van zo’n installatie besproken, inclusief verzekeringseisen, constructieve aandachtpunten e.d. Ter voorbereiding ontvangt u van ons een formulier waarmee u de benodigde gegevens kunt aanleveren, zodat wij een maatwerk businesscase voor u kunnen opstellen. Het adviesgesprek wordt via beeldbellen gevoerd. Dan wordt ook in overleg met u bepaald of u beter kleinverbruiker kunt blijven of dat opschalen naar een grootverbruikaansluiting wellicht interessanter is voor u.

Na het gesprek mailt de adviseur een maatwerk businesscase met een legplan voor de zonnepanelen, alsmede een offerte op basis van collectieve inkoop om het plan te kunnen realiseren.

Wie is Energieke Regio?

Energieke Regio is een op Goeree-Overflakkee gevestigde stichting zonder winstoogmerk en helpt bedrijven, maatschappelijke organisaties, verenigingen van eigenaars en woningbouwcorporaties in heel Nederland met het verduurzamen van hun gebouwen. Wij betrekken daarbij de maatschappelijke-, financiële- en comfortaspecten. Energieke Regio bedient gemeentes, bedrijven en andere organisaties door geheel Nederland en is onafhankelijk van leveranciers, installateurs, aannemers en andere uitvoerende partijen. Wij denken volledig vanuit uw belang. Uiteindelijk neemt u uiteraard zelf de beslissingen. Dat is de kracht van onafhankelijk advies!

Daag ons uit met uw vraagstuk!

Leg ons uw vraagstuk voor, wij hebben altijd een partner in ons netwerk die uw vraag kan beantwoorden.

PARTNERS