Nieuw: SVM-subsidie

Subsidieregeling Verduurzaming MKB

Wat kunt u ermee ?

MKB ondernemers* kunnen vanaf 1 oktober 2021 gebruik maken van een nieuwe subsidieregeling die € 1.500 – € 2.500 extra voordeel kan opleveren!

Bijvoorbeeld door deze subsidie te gebruiken voor advies en begeleiding bij de realisatie van zonnepanelen op uw bedrijfsdak. Zonder noemenswaardige meerkosten van uzelf is dit bedrag toereikend om u met onafhankelijke expertise bij te laten staan bij de realisatie van zonnepanelen op uw bedrijfsdak. Wij ontzorgen u dan volledig  en bovendien kopen wij voor u de installatie collectief in, waardoor u scherpe prijzen krijgt met hoge kwaliteit.

U wordt dan geholpen met de subsidieaanvraag, u wordt bijgestaan met het maken van de juiste keuzes en voorzien van onafhankelijk advies. Tot en met de uitvoering en oplevering van de zonnepanelen op uw dak krijgt u energieadvies op maat en wordt alles voor u in goede banen geleid.

* met een jaarlijks verbruik van minder dan 50.000 kWh elektra en minder dan 25.000 m3 aardgas

VERGROOT UW KANS OP SUBSIDIE

Door uw subsidieaanvragen door Stichting Energieke Regio te laten voorbereiden en bij RVO in te dienen wordt u professioneel ontzorgd en vergroot u de kans op toewijzing!

Meld u aan op de Energieke Regio pagina van uw gemeente of neem contact met ons op.