Energieke Regio

Baarn

In samenwerking met:

Gemeente Baarn en stichting POB Duurzaam bieden ondernemers en maatschappelijke organisaties hulp bij het verduurzamen!

Tijdelijk: 50% korting op een Maatwerkadvies Zonnepanelen of een Energiebesparingsscan!

Verduurzaming is belangrijk en daarom hopen gemeente Baarn en stichting POB Duurzaam dat u gebruik maakt van dit aanbod om uw vastgoed te verduurzamen en te besparen op uw energiekosten! Veel maatregelen die u als ondernemer kunt nemen om uw gebouw te verduurzamen, hebben een terugverdientijd korter dan 5 jaar. Ook vanuit de overheid komt er steeds meer regelgeving voor duurzame gebouwen. Zo heeft de overheid in 2019 een energiebesparingsplicht ingevoerd en volgt er een verplicht label C voor kantoren in 2023. Kortom: tijd om in actie te komen!

Naast energiebesparingsmogelijkheden zijn veel panden ook geschikt om duurzame stroom op te wekken door zonnepanelen te plaatsen op het dak. Deze investering is meestal al binnen 7 à 8 jaar terugverdiend, terwijl de panelen ongeveer 25 jaar op het dak blijven liggen. Zo bespaart u al snel op uw energiekosten. Elk zonnepanelenproject is anders, het is altijd maatwerk. Er komt veel bij kijken, maar het loont de moeite! Overweegt u om zonnepanelen op uw bedrijfspand te installeren, laat u dan goed en onafhankelijk informeren en start met een Maatwerkadvies Zonnepanelen. Een maatwerkadvies zonnepanelen van Energieke Regio bestaat uit een legplan, een uitgewerkte businesscase en een adviesgesprek, waarin het advies wordt uitgelegd en uw vragen worden beantwoord. Daarna weet u of zonnepanelen daadwerkelijk interessant voor u zijn.

Wat bieden Gemeente Baarn en POB Duurzaam u aan?

U kunt in aanmerking komen voor:

  • 50% korting op een Maatwerkadvies Zonnepanelen inclusief businesscase, u betaalt  slechts € 425,- excl. btw.
  • of
  • 50% korting op een Energiescan voor energiebesparing en labelverbetering, u betaalt slechts € 425,- excl. btw.

 

Maak gebruik van deze aantrekkelijke korting!

Met behulp van Energieke Regio leert u hoe u stapsgewijs uw bedrijfspand kunt verduurzamen, wat dat kost en wat het u oplevert. Gemeente Baarn en stichting POB Duurzaam begrijpen dat de meeste ondernemers niet dagelijks bezig zijn met energieverduurzaming, maar dat velen het wel graag zouden willen doen. Of het nu gaat om zelf groene energie opwekken met zonnepanelen, of om energie besparen en de energierekening verlagen met betere isolatie, LED verlichting of slimmer verwarmen, voor de meeste maatregelen moet je eerst investeren. Dan wil je als ondernemer wel weten of dat ook voldoende besparing oplevert, waar je zou moeten beginnen en hoe je het aanpakt.

Welke adviezen kan ik aanvragen?

Meer info over de Energiescans

Maatwerkadvies Zonnepanelen inclusief businesscase

Op basis van indienen opdrachtbevestiging/factuur ontvangt u van stichting POB Duurzaam €425 excl. btw.subsidie (50% korting).

Wat kost het en wat levert het op?
Wilt u weten wat zonnepanelen kosten en wat u er mee kunt verdienen? Start dan met een Maatwerkadvies Zonnepanelen inclusief businesscase. Voor € 850,- (€ 425,- na 50% korting) wordt u ontzorgd tot aan het eerste besluitmoment. U bespreekt met een Energieke Regio adviseur uw situatie en wensen. Er wordt voor u uitgezocht welke subsidies mogelijk zijn en in de businesscase ziet u wat een goede zonnestroominstallatie voor u kost en wat het oplevert. Vervolgens ontvangt u een vrijblijvende offerte en kunt u gebruik maken van een collectief prijsvoordeel voor de uitvoering met hoge kwaliteit zonnepanelen.

Start met verdienen aan duurzaamheid
Meld u aan voor een onafhankelijk Maatwerkadvies Zonnepanelen inclusief

  • Legplan zonnepanelen
  • Financiële business case
  • Verkenning subsidiemogelijkheden
  • Vrijblijvende Offerte voor uitvoering op basis van collectieve inkoop

Energiescan energiebesparing en labelverbetering

Op basis van indienen opdrachtbevestiging/factuur ontvangt u van stichting POB Duurzaam € 425 excl. btw.subsidie (50% korting).

Maatwerkadvies over energiebesparing en labelverbetering van uw bedrijfspand.
Tijdens het adviesgesprek wordt er een indicatief energielabel bepaald en worden de verbetermogelijkheden met u verkend. Ook wordt aandacht besteed aan uw ambities om te verduurzamen, de wettelijke eisen, de subsidies en de fiscale voordelen. Uw enige voorbereiding bestaat uit het opzoeken van het jaarverbruik elektra en aardgas. Het intakeadviesgesprek wordt via beeldbellen of op locatie gevoerd. Na het gesprek mailt de adviseur een rapportage en verwijst naar een aantal subsidiemogelijkheden.

Wie is Energieke Regio?

Energieke Regio is een stichting zonder winstoogmerk en helpt bedrijven, maatschappelijke organisaties, verenigingen van eigenaars en woningbouwcorporaties met het verduurzamen van hun gebouwen. Wij betrekken daarbij de maatschappelijke-, financiële- en comfortaspecten. Energieke Regio bedient gemeentes, bedrijven en andere organisaties door geheel Nederland en is onafhankelijk van leveranciers, installateurs, aannemers en andere uitvoerende partijen. Wij denken volledig vanuit uw belang. Dat is de kracht van onafhankelijk advies! Uiteindelijk neemt u uiteraard zelf de beslissingen.

Daag ons uit met uw vraagstuk!

Leg ons uw vraagstuk voor, wij hebben altijd een partner in ons netwerk die uw vraag kan beantwoorden.