Ja! Ik wil een gratis energiescan

Energieke Regio

Westland

In samenwerking met:

Energieke Regio Westland biedt een helder energieadvies

Veel ondernemers weten niet hoe ze moeten beginnen met het verduurzamen van hun bedrijfspand en willen graag weten wat verduurzaming kan opleveren. In het Westland helpen we je graag op weg met een gratis Energieadvies, uitgevoerd door Energieke Regio en aangeboden door Gemeente Westland en Rabobank. Het doel van de Energieadviezen is om inzicht te krijgen in de mogelijkheden om te verduurzamen, hierin slim te investeren en deze investering ook terug te verdienen. De gratis Energieadviezen zijn er voor alle ondernemers en maatschappelijke organisaties in het Westland die aan de slag willen gaan met verduurzaming.

Wij voeren voor jou een gratis en vrijblijvende energiescan uit waarbij je kunt kiezen uit:

 • Energiebespaarscan: startadvies Energiebesparing en Labelverbetering
 • Korte Termijn Bespaarscan: maatregelen met een korte terugverdientijd
 • Maatwerkadvies Zonnepanelen: Wat kost het en wat levert het op?

Buiten de Energieadviezen zullen wij de ondernemers en maatschappelijke organisaties die daarvoor in aanmerking komen attenderen op de TEK-regeling (Tegemoetkoming Energielasten).

Heb je interesse? Meld je dan aan via de button!

Er is een gelimiteerd aantal gratis energiescans beschikbaar. Zo lang de voorraad strekt kan er één gratis scan per bedrijf aangevraagd worden.

Gratis Energiebespaarscan

 • Startadvies Energiebesparing en Labelverbetering.
 • Richt zich voornamelijk op gebouwgebonden energieverbruik
 • Ook komen branchespecifieke zaken en duurzame mobiliteit aan de orde
 • Laat zien hoe je slim investeert in energiebesparing en hoe je deze investering ook terugverdient
 • Als je de Energiebespaarscan + Korte termijn Bespaarscan voor één locatie in combinatie met elkaar laat uitvoeren betaal je totaal € 425,- excl. btw voor deze twee Energieadviezen, want je krijgt dan 50% korting op de kostprijs van deze 2e scan die voor eigen rekening is

Heb je interesse, meld je dan snel aan, want het aantal gratis scans is beperkt.

Gratis Korte Termijn Bespaarscan

 • Is een toets m.b.v. de relevante Erkende Maatregelenlijst (EML)
 • Deze branche specifieke maatregelen laten zich normaal binnen vijf jaar laten terugverdienen.
 • Met de huidige energietarieven lukt dat vaak al binnen één jaar.
 • Organisaties met een jaarverbruik boven 50.000 kWh elektra en/of 25.000 m3 aardgas kunnen deze toets gebruiken om te voldoen aan de Informatieplicht energiebesparing via de site van RVO, of op eigen kosten vragen of Energieke Regio dat voor hen wil verzorgen.

Als je de Korte-Termijn-Bespaarscan + Energiebespaarscan voor één locatie in combinatie met elkaar laat uitvoeren betaal je totaal € 425,- excl. btw voor deze twee Energieadviezen, want je krijgt dan 50% korting op de kostprijs van deze 2e scan die voor eigen rekening is.

Heb je interesse, meld je dan snel aan, want het aantal gratis scans is beperkt.

Gratis Maatwerkadvies Zonnepanelen

 • Over investering in eigen energieopwekking met zonnepanelen.
 • Het verdienmodel van zonnepanelen wordt uitgelegd.
 • Ook wordt het stappenplan naar realisatie van zo’n installatie besproken, inclusief verzekeringseisen, constructieve aandachtpunten e.d.
 • Er wordt voor je uitgezocht welke subsidies mogelijk zijn en in de financiële business case zie je wat een goede zonnestroominstallatie in jouw geval kost en wat het oplevert.
 • Je ontvangt tevens een vrijblijvende offerte voor begeleiding uitvoering op basis van collectieve inkoop.

Heb je interesse, meld je dan snel aan, want het aantal gratis scans is beperkt.

Wie is Energieke Regio?

Energieke Regio is er voor iedereen die zijn gebouw wil verduurzamen. Hoe kunnen we besparen op de energiekosten? Hoe worden we minder afhankelijk van aardgas? Hoe voer ik het uit en wat kost dit? Allemaal vragen die je wellicht ook hebt. Energieke Regio helpt je graag op weg en biedt een helder energieadvies!

Brede expertise en onafhankelijk
Energieke Regio werkt al ruim 10 jaar lang intensief samen met tientallen adviesbureaus op alle kennisgebieden die met het verduurzamen van zakelijk en maatschappelijk vastgoed te maken hebben. In onze adviezen betrekken we maatschappelijke-, financiële-, wettelijke- en comfortaspecten. Wij zijn een stichting zonder winstoogmerk en onafhankelijk van leveranciers, installateurs, aannemers en andere uitvoerende partijen. Wij denken volledig vanuit jouw belang. Dat is de kracht van onafhankelijk advies! Uiteindelijk neem je uiteraard zelf de beslissingen.

We helpen je graag te verdienen aan duurzaamheid, stellen altijd jouw behoeften voorop en garanderen kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Daag ons uit met jouw vraagstuk!

Leg ons jouw vraagstuk voor, wij hebben altijd een partner in ons netwerk die jouw vraag kan beantwoorden.