Ja! Ik wil een gratis energiescan

Energieke Regio

Delft

Energieke Regio Delft biedt u een helder energieadvies

Veel ondernemers weten niet hoe ze moeten beginnen met het verduurzamen van hun bedrijfspand en wat het meeste oplevert. In Delft brengen we u graag op gang met een gratis energiescan, uitgevoerd door Energieke Regio en aangeboden door Gemeente Delft en Rabobank. Het doel van deze energiescan is om inzicht te krijgen in de mogelijkheden om te verduurzamen, hierin slim te investeren en deze ook terug te verdienen. De gratis energiescan is voor alle ondernemers in Delft die aan de slag willen met verduurzaming.

Wij maken voor u een gratis en vrijblijvende energiescan met een startadvies over verduurzaming van uw pand, kansen voor verduurzaming bij een nieuwbouwplan, subsidies en/of zonnepanelen. Heeft u interesse? Meld u dan aan via de button!

Energieke Regio Delft

Energieke Regio Delft is een samenwerking van de gemeente Delft, Bedrijven Kring Schieoevers, Rabobank en Stichting Energieke Regio. Eén van de speerpunten van Energieke Regio Delft is het versneld verduurzamen van Bedrijventerrein Schieoevers, waarvoor een subsidie van de Provincie Zuid-Holland is verkregen.

Duurzame Delftse ondernemers

Nils Eekhout
Octatube

Rick Rust
Rust Food

Pim Meijkamp
Vakantiepark Delftse Hout

PARTNERS

Daag ons uit met uw vraagstuk!

Leg ons uw vraagstuk voor, wij hebben altijd een partner in ons netwerk die uw vraag kan beantwoorden.