Smart Energy Hub

Aanleveren gegevens

Welkom op de pagina voor het aanleveren van je gegevens

Als deelnemer aan een “Smart Energy Hub” project heb je ervoor gekozen om ons te voorzien van alle relevante informatie voor een grondige analyse van jouw energieverbruik. Deze informatie is van belang voor zowel het heden als de toekomst. Wil je nu en in de toekomst je elektrische aansluiting optimaal benutten en kansen én belemmeringen op tijd in beeld hebben?
Lever dan de verbruiksdata van het afgelopen jaar aan, maar deel ook je toekomstplannen. Dan nemen we de effecten van je toekomstige energiebesparing, opwekking en uitbreidingsplannen mee in jouw analyse.

Hoe gedetailleerder je de gegevens aan ons verstrekt, des te nauwkeuriger ons advies kan zijn.

We begrijpen dat het soms uitdagend kan zijn om de gevraagde informatie te verzamelen maar informatie welke niet direct voorhanden is kan eventueel ook iets later aangeleverd worden. Probeer in ieder geval zoveel als mogelijk de essentiële gegevens in één keer aan te leveren.

Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken adviseren wij je:

 1. Hieronder eerst kennis te nemen van de verschillende categorieën zodat je een idee hebt wat er gevraagd wordt.
 2. Vervolgens eerst zoveel als mogelijk, alle info bij elkaar te verzamelen.
 3. Let op: de kwartier- of uurwaarden van de elektriciteitsinkoop + gasinkoop van het laatste volledige jaar zijn essentieel voor een goede analyse.
  • Alleen als je een “grootverbruikaansluiting” hebt kan je deze dataset bij je meetbedrijf opvragen/downloaden. Doe dit eerst voordat je begint.
  • Heb je een “kleinverbruikaansluiting” dan kan deze vraag overgeslagen worden.
  • Hoe bepaal ik het type aansluiting?
  • Heb je hulp nodig bij het opvragen van de kwartier- of uurwaarden?
   Vul dan je algemene en contactgegevens in bij de 1ste stap en ga dan door naar de 2e stap. Hier kan je aangeven dat hulp nodig hebt en vervolgens op de blauwe knop klikken om dit aan te vragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.
 4. Heb je de kwartier- of uurwaarden van de elektriciteitsinkoop + gasinkoop ontvangen of is het niet van toepassing omdat je een kleinverbruikaansluiting hebt, dan kan je  stapsgewijs alles zo compleet mogelijk in te vullen en te verzenden.

We verzekeren je dat we de verstrekte informatie strikt vertrouwelijk behandelen. Alleen adviseurs die bij het adviesproces betrokken zijn, zullen toegang hebben tot deze gegevens.

 

Bedankt voor het aanleveren van je gegevens,
Stichting Energieke Regio

Aanleveren gegevens

Als deelnemer aan een “Smart Energy Hub” project heb je ervoor gekozen om ons te voorzien van alle relevante informatie voor een grondige analyse van jouw energieverbruik.

Vul het referentienummer van het project in.
Heb je geen referentienummer neem dan contact op met mijn.info@energiekeregio.nl

Heb je vragen bij invoer? Mail ons op mijn.info@energiekeregio.nl of bel op werkdagen tussen 9-17 uur naar 0187 603918.