WELKOM BIJ ENERGIEKE REGIO

Hét onafhankelijk kennis- en adviesplatform voor verduurzaming van zakelijk en maatschappelijk vastgoed. Energieke Regio is er voor iedereen die zijn gebouw wil verduurzamen en helpt je graag op weg met een helder energieadvies!

Kies hieronder je project en meld je nu aan!

Actuele projecten waar je een (veelal volledig) gesubsidieerd energieadvies voor kunt aanvragen:

Is er op dit moment geen project waaraan je kan deelnemen of heb je behoefte aan een ander soort advies? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op onze pagina met verschillende energieadviezen.

Geef je vraag of interesse door en we nemen spoedig contact op

Wat is Energieke Regio? / Wat is het belang van verduurzaming?
Hoe kunnen we besparen op de energiekosten? Hoe worden we minder afhankelijk van aardgas? Hoe voer ik het uit en wat kost dit? Allemaal vragen die je wellicht ook hebt. Energieke Regio helpt je graag op weg en biedt een helder energieadvies!

Brede expertise en onafhankelijk
Energieke Regio werkt al ruim 10 jaar lang intensief samen met tientallen adviesbureaus op alle kennisgebieden die met het verduurzamen van zakelijk en maatschappelijk vastgoed te maken hebben. In onze adviezen betrekken we maatschappelijke-, financiële-, wettelijke- en comfort aspecten. Wij zijn een stichting zonder winstoogmerk en onafhankelijk van leveranciers, installateurs, aannemers en andere uitvoerende partijen. Wij denken volledig vanuit jouw belang. Dat is de kracht van onafhankelijk advies! Uiteindelijk neem je uiteraard zelf de beslissingen. We helpen je graag te verdienen aan duurzaamheid, stellen altijd jouw behoeften voorop en garanderen kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Daag ons uit met jouw vraagstuk!

Leg ons jouw vraagstuk voor, wij hebben altijd een partner in ons netwerk die jouw vraag kan beantwoorden.